Svejsning i højeste kvalitet udføres for erhvervslivet

Vi er en professionel samarbejdspartner inden for svejsning

Hos Horkenborg Smedie & hydraulikservicefinder du en professionel samarbejdspartner inden for svejsning. Vi arbejder for det danske erhvervsliv, herunder blandt andet for grusindustrien og entreprenørvirksomheder på Fyn, Sjælland og i Jylland, og det har vi gjort siden 2016.

Vi er en anerkendt virksomhed inden for vores fag, og vi udfører professionelt svejsearbejde i højeste kvalitet – altid til fornuftige priser.

I vores servicebiler har vi alt det nødvendige udstyr, som vi skal bruge til at svejse, og det betyder, at vi med fordel kan udføre arbejdet på din adresse. Det kan spare dig for tid og besvær, og du kan undgå længerevarende produktionsstop.

Vi arbejder med kvalitetsstål

Vi har mange års erfaring inden for svejsning, og vi ved, hvor vigtigt det er altid at udføre professionelt kvalitetsarbejde. Det er ikke kun selve udførelsen, der skal være i høj kvalitet, men også de valgte materialer, for at sikre et langtidsholdbart resultat. Derfor udfører vi smedearbejde med kvalitetsstål fra blandt andet Strenx Performance Steel og Hardox, så du er garanteret den bedste løsning i højeste kvalitet.

Vi står til rådighed for dig hele døgnet rundt

Det er ikke til at forudse, hvornår en maskine går i stykker, og der er behov for professionel svejsning eller linjeboring. Når det sker, så gælder det dog om at få hjælp hurtigt, for et produktionsstop kan være en bekostelig affære for en virksomhed. Derfor står vi altid til rådighed for vores kunder hele døgnet rundt alle ugens dage. Vi har således mulighed for at rykke hurtigt ud, når du har akut brug for vores hjælp.

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har nogle spørgsmål angående vores arbejdsområder, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i forbindelse med din konkrete opgave.

Hent et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi Samarbejder med

Vi svejser bare bedre...

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Horkenborg Smedie Og Hydraulikservice ApS

Midtbyvej 28

6893 Hemmet

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

phone-call-white42 75 22 81

email-whiteSend en mail

CVR: 39683849