Linjeboring for det danske erhvervsliv

Vi udfører linjeboring i hele landet

Hos Horkenborg Smedie & hydraulikservice har vi blandt andet specialiseret os inden for linjeboring, som vi udfører i højeste kvalitet for det danske erhvervsliv. Vi varetager blandt andet opgaver for grusindustrien og entreprenørvirksomheder, og vi kører ofte ud til opgaver på både Sjælland, Fyn og i Jylland.

Vi har veludstyrede servicevogne, som er bygget til at arbejde ude på vores kunders adresser. Det betyder, at vi har mulighed for at tilbyde linjeboring der, hvor du har brug for det. Det har den store fordel, at du slipper for at skulle demontere maskinerne og transportere dem hen til vores værksted. I stedet for kan vi komme til dig med alt vores udstyr, og det kan spare dig for meget tid.

Anerkendt virksomhed siden 2016

Vores virksomhed blev etableret i 2016, og siden da har vi været en anerkendt virksomhed inden for vores fag.

Ud over linjeboring tilbyder vi også alt inden for smedearbejde, som vi både kan udføre on-site og på vores værksted i Ølgod. Selvom vi stort set altid arbejder ude i marken, så har vi også altid en ansat, der er på værkstedet, som kan hjælpe med de opgaver, der skal udføres på værkstedet.

Vi har mange års erfaring inden for både linjeboring såvel som vores øvrige services, og vi leverer altid kvalitetsarbejde til en fornuftig pris.

Vi står til rådighed for dig hele døgnet rundt alle ugens syv dage. Vi kan således sikre dig en hurtig hjælp, når du har brug for linjeboring med kort varsel.

Få en serviceaftale med os og undgå produktionsstop

Som virksomhed kan det blive en dyr fornøjelse, hvis en maskine sætter ud og forårsager et produktionsstop. Det kan hurtigt aflæses på bundlinjen.

Derfor er det afgørende, at maskinerne altid er velholdte og velfungerende – det kan du sikre med en serviceaftale hos Horkenborg Smedie & Hydraulikservice.

Vores medarbejdere har mange års erfaring med service, vedligeholdelse og reparation af diverse maskiner, så du kan være sikker på, at eventuelle problemer kan tages i opløbet eller udbedres hurtigt.

Du er altid velkommen til at kontakte os for yderligere information om en skræddersyet serviceaftale til din virksomhed.​​

Hent et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi Samarbejder med

Vi svejser bare bedre...

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Horkenborg Smedie Og Hydraulikservice ApS

Midtbyvej 28

6893 Hemmet

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

phone-call-white42 75 22 81

email-whiteSend en mail

CVR: 39683849