Hydraulikservice til det danske erhvervsliv

​Vi er din professionelle samarbejdspartner

​Har du brug for hydraulikservice i din virksomhed? Så kan du få hjælp af vores værksted og servicevogne. Hos Horkenborg Smedie og Hydraulikservice udfører vi smedearbejde og vedligeholder alle former for hydraulik for det danske erhvervsliv i Jylland, på Fyn og på Sjælland

Vi er en anerkendt dansk virksomhed med mange års erfaring inden for faget, og vi lægger vægt på at levere kvalitetsarbejde til en fornuftig pris. Vi er en professionel samarbejdspartner, og derfor har vi naturligvis døgnvagt 24/7 – alle ugens dage.

Vores veludrustede servicevogne står klar

Vi tilbyder alle former for hydraulikservice, herunder akutte hydraulik-reparationer. Det kan ske på vores værksted, hvor vi altid har en medarbejder på standby, men vores veludrustede servicevogne udfører også service og reparation on-site. De medbringer både hydrauliske komponenter og reservedele samt diverse test- og montageudstyr.

Mange opgaver består af kontrol og udskiftning af hydraulikslanger, måling og udskiftning af olie og filtre samt flushing af hydraulikanlæg med henblik på at fjerne urenheder, snavs og partikler. Derudover tilbyder vi ombygning, nybygning og rørmontage. Vi anvender altid kvalitetsstål såsom Hardox og Strenx Performance Steel i vores smedearbejde.

Kontakt os for at bestille hydraulikservice

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om vores smedie og kompetencer. Du kan kontakte os, hvis du skal have løst en akut opgave, eller hvis du ønsker at indlede et professionelt samarbejde. Vi tilbyder fair priser, og vi sender gerne et tilbud på hydraulikservice.​

Hent et tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi Samarbejder med

Vi svejser bare bedre...

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Horkenborg Smedie Og Hydraulikservice ApS

Midtbyvej 28

6893 Hemmet

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

phone-call-white42 75 22 81

email-whiteSend en mail

CVR: 39683849